[@ArticlePhoto]
Κρεμ Μπρουλέ

Διαλύετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ στο γάλα και βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα να πάρουν βράση.
Μοιράζετε το μίγμα σε μικρά πυρίμαχα μπολάκια και το αφήνετε να κρυώσει.
Πασπαλίζετε με Μαύρη Ζάχαρη Fytro και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη.

​*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα. 

 

  • 30 γρ. (6 κουτ. γλυκού) Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 6 κρόκοι αυγών
  • 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • λίγη βανίλια
  • Μαύρη Ζάχαρη Fytro
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους