Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κάνετε πουρέ στο μπλέντερ. Ανακατεύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη άχνη, με το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, ώστε να διαλυθούν και μετά προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Μοιράζετε την κρέμα σε 5-6 μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ζεσταίνετε το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τον κουρκουμά, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και μοιράζετε το γλάσο πάνω από την παγωμένη κρέμα.
Βάζετε για λίγο στο ψυγείο και σερβίρετε.