[@ArticlePhoto]
Κρέμα με πικραμύγδαλα και καρύδα

Βάζετε σε κατσαρόλα το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro και το γάλα καρύδας, διαλύετε το  Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και τα βάζετε στη φωτιά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και βράζετε, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να αρχίσει το μίγμα να πήζει. Κατεβάζετε από τη φωτιά και μοιράζετε σε 5- 6 ποτήρια. Αφήνετε να κρυώσει και πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα φιλέ.

 

  • 1 λίτρο (5 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
  • 250 ml (1¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα καρύδας
  • 30 ml (6 κουτ. σούπας) amaretto
  • 90 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 80 γρ. (½ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • Λίγα αμύγδαλα φιλέ για το γαρνίρισμα

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους