Βάζετε στη φωτιά όλα τα υλικά, κρατώντας 1 φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη και ανακατεύετε μέχρι να πάρει βράση το μίγμα και να αρχίσει να πήζει η κρέμα.
Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνετε τα μισά φύλλα, βουτυρώνοντάς τα ένα -ένα με τη μαργαρίνη που κρατήσατε και καλύπτοντας και τα πλαϊνά του ταψιού.
Απλώνετε την κρέμα και καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντάς τα ένα – ένα.
Ψήνετε στους 180°C (στον αέρα) για περίπου 1 ώρα.
Αφήνετε τη μπουγάτσα να κρυώσει και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.