[@ArticlePhoto]
Σοκολατένιες ελίτσες

Βράζετε την κρέμα γάλακτος με τον καφέ. Σε ένα μπολ βάζετε σε κομματάκια 125 γραμμάρια από την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣκαι την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος με το καφέ και ανακατεύετε πολύ καλά με σύρμα μέχρι να λιώσουν οι κουβερτούρες και γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Προσθέτετε το μέλι και το βούτυρο, ανακατεύετε και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Πλάθετε με το χέρι σας μικρές ελίτσες και τις βάζετε για μία ώρα περίπου στην κατάψυξη.
Λιώνετε την υπόλοιπη κουβερτούρα και βουτάτε μία-μία τις ελίτσες με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Στραγγίζετε, τις βάζετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τις βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.

  • 75 ml (1/3 φλιτζ.τσαγιού) κρέμα γάλακτος 
  • 5 γρ. (4 κουτ.γλυκού) στιγμιαίο καφέ
  • 375 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
  • 65 γρ. Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ 
  • 15 γρ. (1 κουτ.σούπας) μέλι
  • 25 γρ. ( 1 κουτ.σούπας) βούτυρο γάλακτος 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους