[@ArticlePhoto]
Τρίχρωμο γλύκισμα με Φρουί Ζελέ

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, αδειάζετε το μισό σε ένα μικρό πυρέξ με διαστάσεις 25 x 19 εκατοστά και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο.  Βάζετε τη Ζελατίνη σε ένα μπολ με 4 κουταλιές σούπας κρύο νερό και την αφήνετε να φουσκώσει. Βάζετε να ζεσταθεί λίγο το γάλα, την κρέμα γάλακτος μαζί με το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό SWEET & BALANCE και το ρούμι. Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε περίπου το 1/3 στο μπολ με τη ζελατίνη και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. Ρίχνετε τη διαλυμένη ζελατίνη στην κατσαρόλα και βράζετε 1 - 2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Κατεβάζετε από τη φωτιά, αφήνετε λίγο να κρυώσει, απλώνετε τη μισή ποσότητα πάνω από το παγωμένο ζελέ και βάζετε το πυρέξ στο ψυγείο να παγώσει λίγο. Ετοιμάζετε το  Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Φράουλα ΓIΩTHΣ σύμφωνα  με τις οδηγίες του κουτιού και αφήνετε να κρυώσει καλά. Απλώνετε το μισό πάνω από την παγωμένη κρέμα και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει λίγο το ζελέ. Το υπόλοιπο ζελέ το μοιράζετε σε ατομικά μπολάκια. Απλώνετε στο πυρέξ την υπόλοιπη κρέμα και το βάζετε πάλι στο ψυγείο να πήξει. Τέλος, απλώνετε το υπόλοιπο Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι ΓIΩTHΣ και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σερβίρετε κόβοντας τετράγωνα κομμάτια.

Σημείωση: Αν θέλετε να φτιάξετε μεγαλύτερο πυρέξ, χρησιμοποιήστε διπλάσιες ποσότητες από όλα τα υλικά και όλο το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα. 

  • 1 κουτί  Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Φράουλα ΓIΩTHΣ
  • 500 ml (2 ½  φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 10 γρ. (20 κουτ. γλυκού) Sweet & Balance Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη
  • 10 γρ. (1 φακελάκι) Ζελατίνη Granule ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτ. σούπας ρούμι 
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους