[@ArticlePhoto]
Φρουί Ζελέ Ροδάκινο σε ποτήρι

Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, την αφήνετε λίγο να κρυώσει και την μοιράζετε σε 6-7 διαφανή ποτήρια απλώνοντάς την λοξά από την μία πλευρά. Τοποθετείτε τα ποτήρια πλαγιαστά στο ψυγείο ώστε η κρέμα να πάρει το σχήμα της φωτογραφίας και την αφήνετε να παγώσει. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το αφήνετε να κρυώσει και το μοιράζετε πάνω από την παγωμένη κρέμα. Βάζετε τα ποτήρια όρθια στο ψυγείο να παγώσει το γλύκισμα. Ετοιμάζετε το Garni ΓIΩTHΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και διακοσμείτε με ροζέτες τα ποτήρια. Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με το Σιρόπι με γεύση Φράουλα.

 

*Η Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓIΩTHΣ 
  • 1 φάκελος (50 γρ.) Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 700 ml (3 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους