Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Για το σιρόπι βάζετε σε ένα κατσαρολάκι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση, προσθέτοντας 1 κουταλιά σούπας κονιάκ. Σε μια πιατέλα τοποθετείτε μια Βάση για Τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, ραντίζετε με το 1/3 του σιροπιού και απλώνετε την έτοιμη κρέμα. Καλύπτετε με τη δεύτερη βάση και ραντίζετε με το άλλο 1/3 του σιροπιού. Ετοιμάζετε μια Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτετε 6-7 κουταλιές σούπας μαρμελάδα φράουλα ή 6-7 κουταλιές σούπας Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, φράουλες σε κομματάκια και ανακατεύετε. Απλώνετε την κρέμα πάνω στην δεύτερη βάση, τοποθετείτε την τρίτη βάση και ραντίζετε με το υπόλοιπο σιρόπι. Χτυπάτε ένα φάκελο 100 γραμμάρια Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες, και καλύπτετε την επιφάνεια και τα πλαϊνά της τούρτας. Για το Γλάσο: ζεσταίνετε 40 ml (4 κουτ. σούπας) γάλα σε ένα κατσαρολάκι αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε 1 φάκελο Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Γλασάρετε αμέσως. Για το γαρνίρισμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκιες φράουλες ή Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια και με γεύση Πραλίνα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.