Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια βραστό ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας 330 ml γάλα και 330 ml χυμό πορτοκάλι και το αφήνετε να κρυώσει. Προσθέτετε ένα στραγγυστό γιαούρτι και το ξύσμα από το πορτοκάλι. Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το αναμειγνύετε στην έτοιμη κρέμα με το γιαούρτι. Μοιράζετε σε μπολ ή ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες περίπου. Μπορείτε πριν σερβίρετε να γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού ή/και ξύσμα πορτοκαλιού.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής μ γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.