[@ArticlePhoto]
Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια και γιαούρτι

Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια βραστό ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας 330 ml γάλα και 330 ml χυμό πορτοκάλι και το αφήνετε να κρυώσει. Προσθέτετε ένα στραγγυστό γιαούρτι και το ξύσμα από το πορτοκάλι. Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το αναμειγνύετε στην έτοιμη κρέμα με το γιαούρτι. Μοιράζετε σε μπολ ή ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες περίπου. Μπορείτε πριν σερβίρετε να γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού ή/και ξύσμα πορτοκαλιού.
 

*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής μ γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 330 ml γάλα
  • 330 ml φυσικό ή συμπηκνωμένο χυμό πορτοκάλι
  • 1 φάκελος (100 γρ.) Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml γάλα για το Garni
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους