Βράζετε τα υλικά για το σιρόπι 5 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει.
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο και την Άχνη Ζάχαρη Ανθός μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε στη χαμηλή ταχύτητα ένα –ένα τα αυγά, το γάλα, το κονιάκ και τη βανίλια και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και την Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και αναμειγνύετε τα 2 μίγματα ανακατεύοντας με μία κουτάλα απαλά.
Αδειάζετε το μίγμα σε μία μικρή βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνετε στους 175°C για 45 λεπτά περίπου. Σιροπιάζετε το κέικ με το κρύο σιρόπι αφού το τρυπήσετε σε διάφορα σημεία.
Αφήνετε το κέικ να κρυώσει.
Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ στο γάλα, βράζετε όλα τα υλικά για το γλάσο μέχρι να πήξει αρκετά και γλασάρετε το κρύο κέικ.