[@ArticlePhoto]
Μπαβαρουάζ κεράσι

Κόβετε στη μέση 5 ροδέλες ανανά και τις στρώνετε στη βάση μιας μικρής στρογγυλής φόρμας. Διαλύετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε 200 ml νερό (1 φλιτζάνι τσαγιού) και σε 100 ml (1/2  φλιτζάνι τσαγιού) χυμό ανανά από την κονσέρβα και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. Ρίχνετε πάνω στα κομμάτια ανανά που έχετε στρώσει στη βάση της φόρμας λίγο ζελέ μέχρι να καλυφθούν. Βάζετε στο ψυγείο να πήξει. Μόλις κρυώσει το υπόλοιπο ζελέ ανακατεύετε με το γιαούρτι χρησιμοποιώντας ένα σύρμα, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Βάζετε το μίγμα πάνω από τη βάση ζελέ ανανά και βάζετε το γλύκισμα ξανά στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Για να ξεφορμάρετε το γλύκισμα βουτάτε τη φόρμα για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και το αναποδογυρίζετε.

Για 8 μερίδες

  • 1/2 κονσέρβα ανανά σε φυσικό χυμό μικρό μέγεθος (280 γρ.)
  • 300 γρ. γιαούρτι 2% λιπαρά
  • 1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους