Καβουρντίζετε τα αμύγδαλα με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τα ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να καραμελώσουν. Τα απλώνετε σε ένα ταψί και τα αφήνετε να κρυώσουν. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, την αρωματίζετε με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού, προσθέτετε την Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με το γάλα μέχρι να γίνει κρέμα. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Την ανακατεύετε με την έτοιμη κρέμα που ετοιμάσατε με το ΓΙΩΤΗΣ Crème και την λιωμένη λευκή σοκολάτα και μοιράζετε το μίγμα σε 6-8 μπολάκια. Γαρνίρετε με τα καραμελωμένα αμύγδαλα και αν θέλετε με λίγη μαρμελάδα της αρεσκείας σας.
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.