[@ArticlePhoto]
Μιλφέιγ με καφέ και καραμελωμένη σφολιάτα

 Πασπαλίζετε τα φύλλα σφολιάτας με την άχνη ζάχαρη, τα τρυπάτε σε διάφορα σημεία και τα ψήνετε στους 180°C αέρα για 20 λεπτά περίπου μέχρι να καραμελώσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν. 
Διαλύετε τον καφέ στο γάλα και ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. 
Απλώνετε την έτοιμη κρέμα πάνω από το ένα φύλλο και σκεπάζετε με το άλλο φύλλο.
Πασπαλίζετε με λίγη άχνη ζάχαρη, κόβετε σε μερίδες και σερβίρετε. 
Tip: Αν θέλετε μπορείτε να απλώσετε Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro πάνω από το τελευταίο φύλλο και να πασπαλίσετε με λίγη άχνη ζάχαρη.
 

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 



.

  • 2 φύλλα σφολιάτας 
  • 200 γρ. (1 ½  φλιτζ. τσαγιού) άχνη ζάχαρη 
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 5 κουτ. γλυκού στιγμιαίο καφέ 
    Προεραιτικά: 
  • 1 βάζο Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους