Χτυπάτε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο με τη μισή ζάχαρη άχνη για ένα λεπτό.
Προσθέτετε έναν – έναν τους κρόκους από τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψουν. Λιώνετε τη μισή Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και την προσθέτετε στο μίξερ μαζί με τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφριά.
Χτυπάτε στο μίξερ την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη με τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και την προσθέτετε στο μίγμα της Φαρίνας μαζί με την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.
Ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι και αδειάζετε τη ζύμη σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 24 εκατοστών.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150ο C αέρα για 45-50 λεπτά μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό.
Ξεφορμάρετε και αφήνετε να κρυώσει.
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνετε το γάλα με τη μαργαρίνη, διαλύετε την υπόλοιπη κουβερτούρα, αφήνετε το γλάσο να κρυώσει καλά και να γίνει σαν αλοιφή και γλασάρετε το κέικ.