Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε με την κανέλα, το γαρύφαλλο και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ. Κάνετε μια λακούβα και ρίχνετε το λάδι. Τρίβετε το μίγμα με το λάδι μέχρι να ενωθούν. Προσθέτετε τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού, μέσα στον οποίο προηγουμένως έχετε διαλύσει τη σόδα και προσθέσει το ξύσμα πορτοκαλιού και το μπράντυ. Ζυμώνετε για λίγο και αμέσως προσθέτετε τα καρύδια και τις σταφίδες. Ζυμώνετε ξανά μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Λαδώνετε ένα ταψάκι Νο32 και βάζετε μέσα το μίγμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα. Όταν ψηθεί αν θέλετε το πασπαλίζετε με λίγη άχνη ζάχαρη και κανέλα.
Τα μικρά μας μυστικά
Μπορείτε να ψήσετε το κέικ σταφίδας και σε μικρά ατομικά φορμάκια. Είναι ιδανικό κολατσιό για τα παιδιά.