Ψήνετε τα αμύγδαλα στον φούρνο. Λιώνετε τη μία πλάκα Κουβερτούρας, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει. Κόβετε μικρά κομματάκια, τα απλώνετε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα βάζετε στην κατάψυξη να παγώσουν καλά. Λιώνετε τη δεύτερη Κουβερτούρα και βυθίζετε τα βραχάκια, ώστε να επικαλυφθούν με σοκολάτα. Τα βγάζετε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, τα βάζετε στο ταψί και μετά στο ψυγείο να παγώσουν.