Για τη ζύμη: Χτυπάτε με το φτερό όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Καλύπτετε το μίγμα με μια μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για 2-3 ώρες. Στρώνετε το μίγμα σε 12 ατομικά ταρτάκια.
Για τη γέμιση: Βάζετε την κρέμα γάλακτος να πάρει βράση. Χτυπάτε τους κρόκους με το Γλυκαντικό και ρίχνετε την καυτή κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε τη μαργαρίνη, το βούτυρο, το αλάτι και την Κουβερτούρα, ανακατεύετε και μοιράζετε το μίγμα στα ταρτάκια γεμίζοντάς τα κατά τα 2/3. Ψήνετε για μισή ώρα στους 160 °C αέρα και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Για το γλάσο: Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και όταν πάρει βράση προσθέτετε την Κουβερτούρα και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Μοιράζετε το γλάσο στα ταρτάκια. Γαρνίρετε με ένα αμύγδαλο ή φουντούκι ψητό.