Χτυπάτε στο φτερό το μαργαρίνη με ½ φλιτζάνι τσαγιού Μαύρη Ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Χτυπάτε τους 4 κρόκους μέχρι να αφρατέψουν και τους προσθέτετε στο παραπάνω μίγμα. Έπειτα ρίχνετε την τριμμένη καρύδα, το Μπέικιν Πάουντερ, το Κακάο, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και τη μισή Κουβερτούρα, αφού τη λιώσετε και ανακατεύετε. Προσθέτετε ψιλοκομμένη την υπόλοιπη κουβερτούρα.
Χτυπάτε τα 4 ασπράδια με την υπόλοιπη Μαύρη Ζάχαρη να γίνουν μαρέγκα και τα προσθέτετε στο παραπάνω μίγμα ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε 12 φορμάκια cup cake και μοιράζετε το μίγμα γεμίζοντας τα κατά τα 2/3.
Ψήνετε στους 150°C αέρα σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά. Ξεφορμάρετε και αφήνετε τα κεκάκια να κρυώσουν.
Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά για το άλειμμα μαζί με τη λιωμένη Κουβερτούρα και μοιράζετε το άλειμμα πάνω στα κέικ με τη βοήθεια κορνέ.