Ετοιμάζετε το Κινόα Fytro, σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σοτάρετε το κρεμμύδι με το λάδι σε ήπια φωτιά. Μετά από 10 λεπτά, προσθέτετε και τα ψιλοκομμένα κολοκυθάκια, να μην τηγανιστούν, απλά να μαλακώσουν. Βάζετε το ξίδι, το λεμόνι και αρωματίζετε με τη ρίγανη. Όταν ετοιμαστούν τα υλικά, τα προσθέτετε στο κινόα. Το λάδι του τηγανιού, θα το βάλετε στο κινόα και θα προσθέσετε και τα υπόλοιπα υλικά. Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και την ξινομυζήθρα και τα προσθέτετε στη σαλάτα. Αν χρειαστεί, προσθέτετε επιπλέον λάδι, ξίδι και λεμόνι.