[@ArticlePhoto]
Κρέπες σοκολάτας με Garni

Βάζετε σε μπολ το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το γάλα, τα αυγά και το λιωμένο βούτυρο και τα χτυπάτε στο μίξερ για 3 λεπτά. Μοιράζετε τον χυλό σε 2 μπολ και στο ένα ρίχνετε το κακάο και το ξαναχτυπάτε.
Αφήνετε τους χυλούς στο ψυγείο για μισή ώρα.

Στο διάστημα αυτό χτυπάτε το Garni ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα μέχρι να αφρατέψει και το βάζετε και αυτό στο ψυγείο. Πλένετε τις φράουλες, τις κόβετε σε φετάκια και τα περιχύνετε με το κονιάκ.|
Ρίχνετε μια κουταλιά της σούπας χυλό σε τηγάνι ελαφρά βουτυρωμένο και μια κουταλιά σοκολατένιο χυλό, και τα ανακατεύετε ελαφρά, απλώνοντάς τα.
Μετά από 1 λεπτό, αναποδογυρίζετε και ψήνετε και από την άλλη πλευρά. Τέλος, γεμίζετε τις κρέπες με Garni και φράουλες και σερβίρετε.
 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
  • 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • 2 κουτ. σούπας λιωμένο βούτυρο
  • 2 κούπες γάλα
  • 1 κούπα νερό
  • 3 αυγά

Για τη γέμιση:

  • 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • φράουλες
  • λίγο κονιάκ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους