[@ArticlePhoto]
Mousse πορτοκάλι με σοκολατένιο μπισκότο

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει.
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε τις Κουβερτούρες ΓΙΩΤΗΣ σε κομματάκια και ανακατεύετε πάνω στη φωτιά, μέχρι να λιώσουν.
Ανακατεύετε το τριμμένο μπισκότο με τη λιωμένη κουβερτούρα, το μοιράζετε σε 5 φορμάκια- τσέρκι και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ανακατεύετε την κρύα κρέμα για να αφρατέψει και με τη βοήθεια ενός κορνέ τη μοιράζετε πάνω από τη βάση μπισκότου.
Τα αφήνετε 20 λεπτά στο ψυγείο, ξεφορμάρετε και σερβίρετε.

Tip: Μπορείτε να γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού ή με μια απαλή μαρμελάδα πορτοκάλι ή και με τριμμένη σοκολάτα.
 

*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
  • 100 γρ. τριμμένο μπισκότο
  • 50 γρ. Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
  • 660 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 40 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους