[@ArticlePhoto]
Ρόφημα σόγιας espresso με παγωτό βανίλια

Ζεσταίνετε το ρόφημα σόγιας και προσθέτετε τον καφέ. Σε ένα ψηλό ποτήρι βάζετε περιμετρικά το σιρόπι από τη συσκευασία του παγωτού. Χτυπάτε στο μπλέντερ 3 κουταλιές Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το ρόφημα σόγιας και σερβίρετε στο ποτήρι.
 

*Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

• 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα σόγιας
• 2 μονοί espresso καφέδες
• λίγο έτοιμο Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους