Ετοιμάζετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια κεμπάπ, μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά από την κατσαρόλα.
Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί λίγο. Έπειτα, ρίχνετε τον πελτέ τομάτας μαζί με τη σάλτσα τομάτας και τα μπαχαρικά.
Προσθέτετε 4-5 φλιτζάνια τσαγιού νερό ή ζωμό λαχανικών, εάν έχετε, και αφήνετε να βράσουν για 45 λεπτά.
Τέλος, δοκιμάζετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro και, εάν έχει μαλακώσει, κατεβάζετε από τη φωτιά.
Πριν σερβίρετε, προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.