Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175°C.
Σε ένα μίξερ προσθέτετε το βούτυρο, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ και το ασπράδι αυγού. Έπειτα, ρίχνετε το αλάτι, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ. Τέλος, βάζετε την κανέλα, τον στιγμιαίο καφέ και τη βανίλια.
Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Κόβετε τα 30 γραμμάρια Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μικρά κομμάτια, την ενσωματώνετε στη ζύμη και, αμέσως μετά, τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.
Στη συνέχεια, βγάζετε τη ζύμη από το ψυγείο, την πλάθετε σε στρογγυλά μπισκότα και ψήνετε για 14 λεπτά στους 170-175°C.
Αφού κρυώσουν καλά τα μπισκότα, λιώνετε την υπόλοιπη Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Μετά, βουτάτε τη μισή πλευρά κάθε μπισκότου στη λιωμένη σοκολάτα και πασπαλίζετε με φιστίκι Αιγίνης.
Tip! Μπορείτε να δημιουργήσετε σάντουιτς με τα μπισκότα, κάνοντας επάλειψη ενός μπισκότου με λίγη από τη Μαρμελάδα με γεύση Φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, ή μαρμελάδα της αρεσκείας σας και έπειτα καλύπτετε με ένα ακόμη μπισκότο.