[@ArticlePhoto]
Βάφλες με σπιτική μαρμελάδα φρούτα του δάσους

Για την μαρμελάδα:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τα κατεψυγμένα φρούτα του δάσους, τη ζάχαρη και το κλωνάρι του δεντρολίβανου, τα αφήνετε να πάρουν βράση, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει για 45 λεπτά. Όταν είναι έτοιμη η μαρμελάδα την βγάζετε από την φωτιά (δεν πρέπει να έχει πολλά υγρά) και αφαιρείτε το δεντρολίβανο. 
Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Συγχρόνως ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σερβίρετε τις βάφλες απλώνοντας από πάνω την μαρμελάδα και με το Garni σχηματίζετε ροζέτες της αρεσκείας σας, προαιρετικά.

  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες
  • 2 αυγά
  • 360 ml (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. ταγιού) μαργαρίνη, λιωμένη
  • 1 κιλό φρούτα του δάσους, κατεψυγμένα
  • 500 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 1/2 κλωνάρι δεντρολίβανο, φρέσκο
  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και 200ml γάλα για το Garni
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους