[@ArticlePhoto]
Muffins σοκολάτας με μπανάνα

Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ψιλοκόβετε την μπανάνα σε μικρά κομμάτια και ξεκινάτε να γεμίζετε τις φόρμες σας με το μίγμα για muffins που ετοιμάσατε. Από τα 2/3 της κάθε φόρμας για muffins γεμίζετε το 1/2 με μίγμα, προσθέτετε 1 κουτ. γλυκού μπανάνα κομμένη και συμπληρώνετε το άλλο 1/2 με μίγμα. Υπολογίστε να γεμίσετε τα φορμάκια κατά 2/3 ώστε να μην σας ξεχειλίσουν, γιατί το μίγμα θα φουσκώσει.
Ψήνετε σύμφωνα με τις οδηγίες επάνω στην συσκευασία.
Προαιρετικά για την γαρνιτούρα λιώνετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπεν μαρί. 
Αφού ψηθούν τα muffins και τα ξεφορμάρετε βουτάτε την επάνω μεριά τους μέσα στη λευκή κουβερτούρα και τα βάζετε για 5 λεπτά στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. 

  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας
  • 1 αυγό
  • 150 ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 1 μπανάνα 
  • 1 πλάκα (125 γρ.) Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά) 
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους