[@ArticlePhoto]
Soft cookies με ξηρούς καρπούς

Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα. Προσθέτετε τη βανίλια, το αλάτι, τα φιστίκια, τα αποξηραμένα φρούτα, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και ανακατέυετε τα υλικά μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη ζύμη.
Παίρνετε 30 γρ. από τη ζύμη, τη βάζετε σε ταψί με λαδόκολλα και την απλώνετε σχηματίζοντας cookies. Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσει το μίγμα αφήνοντας κενό μεταξύ τους και ψήνετε στους 180°C για περίπου 15 λεπτά.

 

 

  • 370 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 
  • 300 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη Fytro
  • 2 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Παουντερ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 πρέζα αλάτι 
  • 250 γρ. (1 1/4  φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο, λιωμένο
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) φιστίκι Αιγίνης ψίχα
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) βερίκοκα, αποξηραμένα και ψιλοκομμένα 
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) σταφίδες
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κράνμπερις, αποξηραμένα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους