Προθερμαίνετε το φούρνο στους 240°C αντιστάσεις.
Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτετε τα υλικά για τα σου, εκτός από το αλεύρι και τα αυγά, και, αφού πάρουν μία βράση, προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε, μέχρι να γίνει μια ζύμη.
Βάζετε τη ζύμη στον κάδο του μίξερ και αρχίζετε να τη χτυπάτε με το φτερό, προσθέτοντας σταδιακά τα αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι η ζύμη να απορροφήσει όλο το αυγό. Στη συνέχεια, βάζετε τη ζύμη σε ένα κορνέ και σχηματίζετε 36 σου, τα οποία τοποθετείτε σε ταψί, καλυμμένο με λαδόκολλα. Ψήνετε για 15-20 λεπτά στους 240°C στις αντιστάσεις, μέχρι να ροδίσουν. Διαλύετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ στην κρέμα. Προσθέτετε όλα τα υλικά για την κρέμα σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις βράσει, βάζετε την κρέμα στο ψυγείο να κρυώσει, καλύπτοντας την επιφάνειά της με μια μεμβράνη. Αφού κρυώσει, κόβετε τα σου και τα γεμίζετε με την κρέμα, τοποθετώντας τα σε ένα μπολ το ένα πάνω στο άλλο.
Στη συνέχεια, λιώνετε σε μπεν μαρί τις σοκολάτες, προσθέτετε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος, την οποία προηγουμένως έχετε ζεστάνει ελαφρώς, και ανακατεύετε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Όταν κρυώσει η γκανάζ, περιχύνετε τα σου και σερβίρετε.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.