Βάζετε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά να πάρει μία βράση. Την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο ή την μαργαρίνη και τα αμύγδαλα ή τα καρύδια. Ανακατεύετε καλά. Αφήνετε μία ώρα περίπου στο ψυγείο και πλάθετε μικρά μπαλάκια. Περνάτε τα μπαλάκια από την Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ μέχρι να καλυφθούν εξωτερικά.
Tip: Μπορείτε να γαρνίρετε τα τρουφάκια σας με ξηρούς καρπούς, ινδοκάρυδο, Κακάο ΓΙΩΤΗΣ ή Party Décor ΓΙΩΤΗΣ