Λιώνετε τη Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά για τη σοκολατόπιτα, μαζί και τη λιωμένη σοκολάτα, και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Αδειάζετε τη ζύμη σε ένα καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο pyrex, διαστάσεων 35×25 εκατοστά και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C αέρα για 12-15 λεπτά.
Για την προετοιμασία του γλάσου:
Βάζετε το γάλα να πάρει βράση, ρίχνετε μέσα τη Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, κομμένη σε μικρά κομμάτια. Αποσύρετε από τη φωτιά και ανακατεύετε, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Απλώνετε το γλάσο στην έτοιμη κρύα σοκολατόπιτα και σερβίρετε.