Λιώνετε σε χαμηλή φωτιά, προσέχοντας να μην ζεσταθεί πολύ, το βούτυρο, τη ζάχαρη και την Μελάσα Fytro. Τα αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε το ginger και την σόδα, ανακατεύοντας καλά για να διαλυθεί. Προσθέτετε και το νερό.
Ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ στον κάδο του μίξερ και ζυμώνετε με τον γάντζο μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Τυλίγετε τη ζύμη με μία μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να κρυώσει και να σφίξει. Ανοίγετε με τον πλάστη φύλλο πάχους 4 εκατοστών και με κουπάτ κόβετε τα σχήματα για το σπιτάκι. Εάν δεν έχετε κουπάτ, σχεδιάζετε τα κομμάτια του σπιτιού και κόβετε τη ζύμη στα σχήματα που σχεδιάσατε. Ψήνετε στους 170°C για 15 λεπτά.
Τοποθετείτε τα υλικά του αυγόγλασου όλα μαζί στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να φουσκώσουν και να έχετε μία αφράτη κρέμα. Βάζετε το αυγόγλασο σε σακούλα ζαχαροπλαστικής. Βάζετε σε κάθε ένωση μια λεπτή γραμμή και κολλάτε τα κομμάτια μεταξύ τους. Τα αφήνετε μερικά λεπτά να κολλήσουν καλά.