[@ArticlePhoto]
Σαρλότ Σοκολάτας

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και προσθέτετε το κονιάκ. Λιώνετε το βούτυρο με την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα προσθέτετε στην κρέμα. Κόβετε τα σαβαγιάρ στη μέση και τα μουλιάζετε μέσα στο υπόλοιπο γάλα με το κονιάκ. Τα στρώνετε γύρω-γύρω σε ένα τσέρκι διαμέτρου 26 εκατοστών. Στρώνετε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ ως βάση. Προσθέτετε τα μπισκότα και όσα σαβαγιάρ σας περίσσεψαν και απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση. Γαρνίρετε με τις Νιφάδες Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.

​Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

  • 2 πακέτα σαβαγιάρ        
  • ​600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
  • 75 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 90 γρ. μπισκότα σπασμένα στο χέρι
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα για μούλιασμα σαβαγιάρ
  • 2 κουτ. σούπας κονιάκ για μούλιασμα σαβαγιάρ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους