Για την προετοιμασία της ζύμης: Χτυπάτε στο μίξερ με το φτερό τη ζάχαρη άχνη με τα αυγά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να γίνει μία ομοιογενής μπάλα, την οποία ανοίγετε σε φύλλο. Απλώνετε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα διαμέτρου 22-24 εκατοστών. Tην τρυπάτε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει. Για την προετοιμασία της γκανάζ: Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε τα βατόμουρα, τη ζάχαρη και τo σιρόπι γλυκόζης και σιγοβράζετε για 5-10 λεπτά. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο και συνεχίζετε το βράσιμο για 2-3 λεπτά ακόμη. Ψιλοκόβετε την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ, την προσθέτετε στο κατσαρολάκι μαζί με το ρούμι και ανακατεύετε. Σουρώνετε την γκανάζ και την απλώνετε επάνω στην τάρτα. Βάζετε την τάρτα στο ψυγείο να παγώσει. Για την προετοιμασία του γλάσου: Βάζετε τη Ζελατίνη σε Φύλλα ΓΙΩΤΗΣ να μαλακώσει μαζί με 2-3 κουταλιές της σούπας κρύο νερό. Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το νερό με τη ζάχαρη, μέχρι να αρχίσει το σιρόπι να παίρνει ένα ελαφρώς κίτρινο χρώμα. Προσθέτετε την λιωμένη κουβερτούρα μαζί με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, προσθέτετε τη ζελατίνη, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει και σουρώνετε. Τέλος, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και σουρώνετε. Αν έχετε μπλέντερ χειρός, χτυπάτε λίγο το γλάσο για να γυαλίσει. Το απλώνετε πάνω από την τάρτα και γαρνίρετε με λίγα βατόμουρα.