Διαλύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ στο ζεστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει. Προσθέτετε το γάλα και το γιαούρτι και ανακατεύετε. Χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ, το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Χαμηλώνετε λίγο την ταχύτητα και προσθέτετε τα αυγά ένα-ένα και μετά το χρώμα ζαχαροπλαστικής, τη βανίλια, το ξύδι και το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό. Προσθέτετε λίγο-λίγο τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, εναλλάξ με το μίγμα του κακάο και ανακατεύετε καλά. Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα με διάμετρο 22-24 εκατοστά και ψήνετε για 50 λεπτά στους 180°C στον αέρα. Αφήνετε το κέικ να κρυώσει και το κόβετε σε 2 ομοιόμορφες βάσεις. Χτυπάτε το βούτυρο με την ζάχαρη άχνη να αφρατέψουν. Προσθέτετε την κρέμα τυριού και ανακατεύετε πολύ καλά. Σε μία πιατέλα βάζετε τη βάση και απλώνετε την μισή κρέμα τυριού. Επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά με την δεύτερη βάση και βάζετε το κέικ στο ψυγείο να παγώσει λίγο η κρέμα. Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες και καλύπτετε την επιφάνεια και τα πλαϊνά του γλυκίσματος. Βάζετε το κέικ στο ψυγείο να κρυώσει και σερβίρετε.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/ ) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.