Για την προετοιμασία της ζύμης: Σε μια κατσαρόλα βάζετε το νερό, το γάλα, το βούτυρο, το αλάτι και τη ζάχαρη. Αφήνετε να πάρει βράση και ρίχνετε μέσα το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το κοσκινισμένο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ. Μόλις γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη, τη βάζετε στο μίξερ και τη χτυπάτε με το φτερό, ρίχνοντας σταδιακά τα αυγά. Πάνω σε αντικολλητικό χαρτί, σχηματίζετε με τη ζύμη μία κουλούρα, πασπαλίζετε με το φιλέ αμυγδάλου και ψήνετε στους 220°C στις αντιστάσεις για 20 λεπτά. Αφήνετε τη ζύμη να κρυώσει.
Διαλύετε στο γάλα τον στιγμιαίο καφέ, χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και προσθέτετε τη λιωμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. Κόβετε την κουλούρα στη μέση και γεμίζετε με την κρέμα. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.