Κόβετε τη Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και τοποθετείτε τη μισή σε ένα μεγάλο πυρέξ. ∆ιαλύετε το ποτό σε 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα και σιροπιάζετε τις βάσεις. Στραγγίζετε την κονσέρβα βύσσινο. Σε μια κατσαρόλα βάζετε τον χυμό της κονσέρβας, τον χυμό πορτοκάλι και το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και αφήνετε να πάρουν μία βράση. Έπειτα, ρίχνετε και τα κομμάτια βύσσινο (κρατάτε 4-5 για διακόσμηση), αφήνετε να πάρει μια βράση, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, και προσθέτετε τη μισή ποσότητα από τη λιωμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. Στην πρώτη βάση απλώνετε τη μισή από την κρέμα σοκολάτα και, από πάνω, στρώνετε την κρέμα βύσσινο. Απλώνετε και την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτα και τοποθετείτε την υπόλοιπη βάση. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο, να παγώσει καλά. Σε ένα μπολ ετοιμάζετε το Garni με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και προσθέτετε την άλλη μισή ποσότητα λιωμένης κουβερτούρας. Βγάζετε το γλυκό από το ψυγείο και απλώνετε το Garni Σοκολάτα που ετοιμάσατε. ∆ιακοσμείτε το γλυκό σας με λίγα βύσσινα και Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.