Βράζετε για 2 λεπτά το νερό και τη ζάχαρη για το σιρόπι και όταν κρυώσει, προσθέτετε το λικέρ. Ετοιμάζετε τους δύο φακέλους Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες των φακέλων, και προσθέτετε την καρύδα. Σιροπιάζετε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ ελαφρά και βάζετε λίγο Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ, λίγο αμύγδαλο και το 1/3 της έτοιμης κρέμας. Επαναλαμβάνετε άλλες δύο φορές. Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και καλύπτετε όλη την τούρτα. Γαρνίρετε με τα berries, τα αμύγδαλα και την τριμμένη καρύδα.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.