Λιώνετε τη μία Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν - μαρί. Προσθέτετε την τριμμένη φρυγανιά, τη μαργαρίνη, το κονιάκ και το γαρύφαλλο με την κανέλα και ανακατεύετε μέχρι να αναμιχθούν καλά τα υλικά. Βάζετε το μίγμα για λίγο στο ψυγείο και στη συνέχεια πλάθετε 20 σοκολατάκια στο σχήμα που επιθυμείτε. Λιώνετε τη δεύτερη Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν- μαρί και καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντάς τα ένα-ένα στη λιωμένη σοκολάτα. Πασπαλίζετε με το αμύγδαλο και βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.