Κόβετε σε κύβους τα λαχανικά σας. Ρίχνετε όλα τα υλικά, εκτός του ΓΙΩΤΗΣ Crème, σε μια κατσαρόλα, μαζί με τον ζωμό, και τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν. Τα πολτοποιείτε με το μπλέντερ. Αν δείτε ότι η σούπα είναι πολύ σφιχτή, αραιώνετε με λίγο νερό (ή ζωμό εάν έχετε κρατήσει). Κατά προτίμηση, περνάτε τη σούπα από σίτα. Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème στο μίξερ για να αφρατέψει, προσθέτετε στην σούπα και ανακατεύετε.
Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε κύβους, αλατίστε μόνο στο τέλος, σε περίπτωση που χρειαστεί.
Σερβίρισμα: Προτιμήστε να σερβίρετε τη σούπα με λάδι τρούφας ή ελαιόλαδο.