Ζεσταίνετε λίγο το γάλα με το βούτυρο. Προσθέτετε τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε, έως ότου αυτή να λιώσει. Τοποθετείτε το μίγμα της μαγιάς με τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ. Ζυμώνετε με γάντζο, μέχρι να ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου. Βάζετε τη ζύμη σε ζεστό μέρος, έως ότου να διπλασιαστεί σε όγκο. Τη χωρίζετε σε 4 μέρη και πλέκετε, ανά δύο, τα τσουρέκια. Τα βάζετε σε ζεστό μέρος, μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο. Αλείφετε με το ασπράδι και ψήνετε στους 170ºC για περίπου 30 λεπτά. Κόβετε στη μέση τα τσουρέκια και γεμίζετε με τη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro και το τριμμένο μπισκότο. Για το γαρνίρισμα, λιώνετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και επικαλύπτετε τα τσουρέκια.