Χτυπάτε στο μίξερ τη φυτική μαργαρίνη, με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το Γλυκαντικό σε Σκόνη από stevia Sweet & Balance για 2-3 λεπτά. Θρυμματίζετε τη μισή ποσότητα από τα μπισκότα και τα υπόλοιπα τα κόβετε σε μικρά κομμάτια με το χέρι, Προσθέτετε στο μίξερ όλα τα μπισκότα, την καρυδόψιχα, το κονιάκ και χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα. Απλώνετε το μίγμα σε ένα κομμάτι λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο και σχηματίζετε ένα μακρόστενο ρολό. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο να παγώσει. Εάν θέλετε προσθέτετε από πάνω τα σπασμένα καρύδια.