Για τα τοματίνια κονφί: Τοποθετείτε τα τοματίνια σε ταψάκι με τα υπόλοιπα υλικά και ψήνετε στους 120 ºC για περίπου 1,5 ώρες.
Για την τάρτα: Χτυπάτε το βούτυρο, μέχρι να αφρατέψει, προσθέτετε το αυγό και, στη συνέχεια, όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη ζύμη. Ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο και την τοποθετείτε σε ταρτιέρα διαμέτρου 24-26 εκατοστών. Ψήνετε στους 180 ºC αέρα για περίπου 15 λεπτά.
Για τη γέμιση: Ζεματίζετε το φινόκιο και τα σέσκουλα. Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το πράσο, τον άνηθο και τον μάραθο στο ελαιόλαδο και προσθέτετε τα σέσκουλα και το φινόκιο, αλάτι και πιπέρι. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ στο γάλα με το αυγό και το ρίχνετε στο μίγμα των λαχανικών. Σιγοβράζετε, μέχρι να δέσει. Προσθέτετε τα τυριά.
Ρίχνετε το μίγμα στην τάρτα. Πασπαλίζετε με λίγη γραβιέρα και σουσάμι. Ψήνετε στους 180 ºC αέρα για περίπου 20 λεπτά. Γαρνίρετε με τα τοματίνια, αφού τα κόψετε στα τέσσερα.