Σοτάρετε τα κρέατα, το μπέικον, τα κρεμμύδια και τα καρότα σε ελαιόλαδο. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά. Προσθέτετε λίγο νερό και σιγοβράζετε, έως ότου μαλακώσει το κρέας και εξατμιστούν όλα τα υγρά. Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, και την αναμιγνύετε με το κρέας και τη γραβιέρα. Λαδώνετε τα μισά φύλλα ένα-ένα με το ηλιέλαιο και τα τοποθετείτε σε ταψί διαμέτρου 26-28 εκατοστά, σταυρωτά. Ρίχνετε τη γέμιση και καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα, αφού τα λαδώσετε με το ηλιέλαιο ένα-ένα. Αλείφετε την πίτα με το αυγό, πασπαλίζετε με σουσάμι (προαιρετικά) και χαράζετε σε ρόμβους. Ψήνετε στους 180 ºC αέρα για 40 περίπου λεπτά.
Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.