Για το μπισκουί: Φτιάχνετε μαρέγκα, χτυπώντας τα ασπράδια και προσθέτοντας σιγά-σιγά την κρυσταλλική ζάχαρη. Σε ένα δεύτερο κάδο μίξερ χτυπάτε τους κρόκους με τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro, τα μπαχαρικά και το Kορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ. Ενώνετε τα δύο μίγματα με συνεχή ανάμιξη. Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύοντας απαλά. Απλώνετε το μίγμα σε μία στρογγυλή φόρμα, στρωμένη με λαδόκολλα, ψήνετε στους 160ºC αέρα για 25 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει.
Για το μακαρόν μόκα: Χτυπάτε τα ασπράδια, προσθέτοντας σιγά-σιγά τη ζάχαρη. Κοσκινίζετε την πούδρα αμυγδάλου, τον καφέ και την άχνη ζάχαρη σε μια λαδόκολλα και τα ρίχνετε σιγά-σιγά στη μαρέγκα, ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα. Βάζετε το μίγμα σε ένα κορνέ και κόβετε σε μικρά στρογγυλά κομμάτια. Ψήνετε στους
110ºC βαθμούς αέρα για 90 λεπτά.
Ετοιμάζετε τις Κρέμες Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στις αντίστοιχες συσκευασίες, χρησιμοποιώντας 1 1/2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα για κάθε φάκελο. Σε στρογγυλή φόρμα μοιράζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ και τη βάζετε στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Ύστερα, ρίχνετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και αφήνετε τη φόρμα στην κατάψυξη για άλλα 30 λεπτά. Ξεφορμάρετε τις κρέμες και τις τοποθετείτε πάνω στο έτοιμο μπισκουί. Λιώνετε, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου το Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας με Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και περιχύνετε το γλυκό. Αν θέλετε, πασπαλίζετε με Κακάο ΓΙΩΤΗΣ. Τέλος, διακοσμείτε, τοποθετώντας τα μακαρόν γύρω-γύρω στο γλυκό.
Tip: Εάν θέλετε, γεμίζετε τα μακαρόν με μαρμελάδα πορτοκαλιού.
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα και η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.