Ετοιμάζετε τις δύο γεύσεις Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στους φακέλους, χρησιμοποιώντας 300 ml γάλα (1 1/4 φλιτζάνι τσαγιού) για το καθένα. Αναμιγνύετε το τριμμένο μπισκότο, μπορείτε να κρατήσετε λίγο για το γαρνίρισμα, με το λιωμένο βούτυρο και το απλώνετε σε μια στρογγυλή φόρμα, που ανοίγει, διαστάσεων 22-24 εκατοστά. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο γάλα, ρίχνετε μέσα την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε, μέχρι να λιώσει. Αναμιγνύετε το Άνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα με τη λιωμένη σοκολάτα και το απλώνετε πάνω από τη βάση μπισκότου. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για 20 λεπτά. Ρίχνετε το Άνθος Αραβοσίτου Καραμέλα από πάνω και τοποθετείτε το γλύκισμα στο ψυγείο για άλλα 20 λεπτά. Γαρνίρετε την τούρτα με το λίγο τριμμένο μπισκότο που έχετε κρατήσει. Αν θέλετε, μπορείτε να πασπαλίσετε με 2 κουταλάκια του γλυκού Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.