Για την τάρτα: Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το αυγό και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Ανοίγετε τη ζύμη και την τοποθετείτε σε βουτυρωμένη ταρτιέρα, δημιουργώντας τρύπες με ένα πιρούνι. Ψήνετε στους 180 ºC στον αέρα για περίπου 25 λεπτά. Αφήνετε την τάρτα να κρυώσει.
Για την κρέμα: Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, προσθέτοντας μαζί με το γάλα και το ποτό. Απλώνετε την κρέμα στην τάρτα. Γαρνίρετε με φρούτα της αρεσκείας σας.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.