Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και την προσθέτετε στο μίξερ.
Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και μετά το γάλα.
Τέλος, προσθέτετε τη Φαρίνα και ανακατεύετε πολύ απαλά με ένα κουτάλι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180⁰C για 45-50 λεπτά μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό.
Λιώνετε τις Σταγόνες με Λευκή Σοκολάτα και γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και γλασάρετε το κέικ.