[@ArticlePhoto]
Κέικ σοκολάτα με γλάσο φράουλα

Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και την προσθέτετε στο μίξερ.
Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και μετά το γάλα.
Τέλος, προσθέτετε τη Φαρίνα και ανακατεύετε πολύ απαλά με ένα κουτάλι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180⁰C για 45-50 λεπτά μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό.
Λιώνετε τις Σταγόνες με Λευκή Σοκολάτα και γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και γλασάρετε το κέικ. 

  • 200 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 400 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
  • 3 αυγά
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 375 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1 φάκελος) Σταγόνες με Λευκή Σοκολάτα και γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ για την επικάλυψη
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους