[@ArticlePhoto]
Tούρτα brownie με φουντούκια, κρέμα πραλίνας και ζελέ κεράσι

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας βάζοντάς το σε στρογγυλό ταψί διαμέτρου 24-26 εκατοστών. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ και την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των συσκευασιών. Αδειάζετε το Φρουί Ζελέ σε ένα μικρό ταψί και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. Κόβετε το brownies στη μέση οριζόντια και απλώνετε τη μισή κρέμα, τα μισά φουντούκια και το Φρουί Ζελέ που έχει πήξει, σε κομμάτια. Καλύπτετε με την δεύτερη βάση brownies και γαρνίρετε την επιφάνεια με την υπόλοιπη κρέμα πραλίνας, τα φουντούκια, τα φρέσκα κεράσια και τα κεράσια κομπόστας. 
 

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα
  • 3 αυγά
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. κεράσια
  • 1 κομπόστα κεράσια μέτρια
  • 80 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους