Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε τα ασπράδια προσθέτοντας σιγά σιγά τη ζάχαρη άχνη, μέχρι να γίνει μια μαρέγκα που να στέκεται στο σύρμα. Κάνετε τις Ρυζογκοφρέτες πούδρα και τις προσθέτετε στην έτοιμη μαρέγκα. Στρώνετε το μίγμα σε δυο ταψιά με λαδόκολλα και ψήνετε στους 150 °C για 45 λεπτά με αέρα. Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σε μία τετράγωνη φόρμα, ή φόρμα που ανοίγει διαμέτρου 26-28 εκατοστών, ρίχνετε τη μισή ποσότητα παγωτού.
Κόβετε τη μία βάση ρυζιού που φτιάξατε στη διάμετρο της φόρμας και την τοποθετείτε μέσα στη φόρμα. Βάζετε τη φόρμα στην κατάψυξη για 1 ώρα και το υπόλοιπο παγωτό στο ψυγείο. Βγάζετε από την κατάψυξη και απλώνετε το υπόλοιπο παγωτό και τη δεύτερη βάση ρυζιού από πάνω. Βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε τις φράουλες και το σιρόπι φράουλας που έχει η συσκευασία του παγωτού και σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνουν μαρμελάδα (περίπου 30 λεπτά). Αφήνετε τη μαρμελάδα να κρυώσει. Ξεφορμάρετε αναποδογυρίζοντας το παγωτό. Περιχύνετε με τη μαρμελάδα και σερβίρετε.
*Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.