[@ArticlePhoto]
Cheesecake καραμέλα

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στο φάκελο, προσθέτοντας το χυμό από το λάιμ.
Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και το ξύσμα από το λάιμ και ανακατεύετε.  
Σε φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 24 εκατοστών, στρώνετε το μπισκότο, από πάνω την κρέμα. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο και το αφήνετε να παγώσει.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το Σιρόπι με γεύση Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ και το βούτυρο και τα αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Αφήνετε την καραμέλα να κρυώσει και την απλώνετε πάνω από το γλυκό. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει και ξεφορμάρετε.
Γαρνίρετε με φουντούκια σε κομματάκια.

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
 

  • 380 γρ. τριμμένο μπισκότο
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • ξύσμα από 1 λάιμ
  • 5 γρ. χυμό λάιμ
  • 150 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
  • λίγα φουντούκια σε κομματάκια για τη διακόσμηση
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους