Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στο φάκελο, προσθέτοντας το χυμό από το λάιμ.
Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και το ξύσμα από το λάιμ και ανακατεύετε.
Σε φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 24 εκατοστών, στρώνετε το μπισκότο, από πάνω την κρέμα. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο και το αφήνετε να παγώσει.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το Σιρόπι με γεύση Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ και το βούτυρο και τα αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Αφήνετε την καραμέλα να κρυώσει και την απλώνετε πάνω από το γλυκό. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει και ξεφορμάρετε.
Γαρνίρετε με φουντούκια σε κομματάκια.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.